VILKA ÄR VI?

Vi är två nära vänner som alltid varit väldigt sugna på livet. Under vintern 2018 hade vi en fin stund av reflektion tillsammans som fick oss att öppna våra ögon och hjärtan för det som vi innerst inne ville ägna vår tid till. 

 

Som individ i dagens samhälle ligger mycket förväntningar på en och det är otroligt enkelt att flyga med i den riktning som “alla andra” tar. Det är väldigt lätt att finna sig själv i en situation eller på en plats där du har hamnat för att du lyssnat på andra eller helt enkelt tagit det säkra före det osäkra. Du har låtit dig själv påverkas av yttre omständigheter och tagit beslut därefter. Det är också lätt att glömma bort att faktiskt fråga sig själv “vad är det jag vill?” och istället följa de gångar som redan är upptrampade av så många andra. För att gå sin egen väg och trampa sin egen stig kan vara otäckt och främmande.

Vi båda kände att vi satt i passagerarsätet, eller till och med i baksätet av våra egna liv. Förväntningar, borden, måsten och höga krav satt bakom ratten till våra våra val och tankar kring oss själva och det vi vill göra med vår tid och våra liv. Vi kom till en punkt där vi frågade oss själva “vad skulle jag ägna mina dagar och mitt liv till om jag kunde välja fritt?” “vad älskar jag att göra?” “vad fyller mig med glädje?”

När vi tillsammans ruvade över dessa frågor, kom vi fram till att våra hjärtan brinner för något gemensamt, nämligen hälsa. Något som vi länge har ägnat vår fritid åt. Från och med denna stund föll mycket på sin plats. Det var som att något inom oss tändes till och vi kunde inte göra annat än att slänga oss ut på denna icke upptrampade stig. Vi vågade för första gången drömma, på riktigt drömma och låt oss berätta,  det ledde till ett av de bästa besluten vi någonsin tagit.

VÅR UTBILDNING

När vi började gå in i känslan av det vi verkligen ville ägna vår tid åt och började tro på oss själva var det som att det självklara kom till oss. Vi fick höra om en utbildning som bestod av allt vi intresserade oss för och över en natt var beslutet taget. 

Institute for Integrative Nutrition - IIN är den största skolan inom näring och hälsocoaching i världen. Utbildningen har ett holistiskt perspektiv på hälsa vilket innebär att man ser till helheten.

EN HÅLLBAR LIVSSTIL 

Inte en diet eller en kortsiktig lösning. Hälsa handlar om att lära känna sin kropp från grunden och veta hur man ska ta hand om den på bästa möjliga sätt. Idag blir vi matade med information, från alla håll och kanter, rörande vår hälsa och vårt välmående. Det finns så mycket information och så många olika synsätt och pekpinnar rörande hur vi ska leva för att må bra och uppnå maximal hälsa. Det är helt klart en utmaning att försöka navigera i alla dessa åsikter och tillvägagångssätt.

 

Alla är vi olika och därför finns det inte en mall som passar för alla. Det fantastiska är att alla våra kroppar sitter på svaren om vad den behöver. Det vi behöver göra är att lära oss att lyssna och hitta hem i våra kroppar. Som coacher är vi här för att hjälpa dig att hitta dit där dina svar finns.

HELHETSPERSPEKTIV

Inte bara kost och träning. Många gånger kopplas hälsa direkt till kost och träning. Men hälsa är så mycket mer än mängden grönt du har på tallriken och hur många steg du tog denna vecka. Vi ser på hälsa ur ett helhetsperspektiv. Hälsa handlar om livsstil. Om att bry sig om sig själv både fysiskt och psykiskt. Det handlar om självkärlek och förståelse för din fysiska, mentala och själsliga hälsa.

VILL DU FÅ INSPIRERANDE OCH UPPLYFTANDE MEJL FRÅN OSS?

Inte för komplicerat, inte för ofta, fyllda med inspirerande och motiverande tips för att du ska nå din fulla potential.

Från oss till dig!