Våga vända dig inåtVi pratar mycket om holistisk hälsa, med det menar vi hälsa för sinne, kropp och själ. Visst låter det fint? Men vad handlar det EGENTLIGEN om? Vad vi har kommit att inse, och då inte med hjälp av att läsa böcker, eller genom att lyssna på andra. Utan genom tid och reflektion, genom att göra om, och genom att prova nytt. Det handlar ALLTID i slutet av dagen om att vända sig inåt, att ta mod och att våga känna efter och på riktigt lyssna. Lyssna på kroppen, lyssna till själen. Det är så attans lätt att vända sig utåt istället för inåt, till böcker, filmer, till människor som du ser upp till eller inspireras utav.


Jag har själv väldigt lätt för att bli inspirerad, motiverad och snabbt väldigt passionerad kring saker som dyker upp som jag känner mycket för. Men många gånger så har jag applicerat något en annan person har gjort direkt på mig utan att stanna upp och anpassa det till MIG. Och då är det sällan något som fastnar. Med det sagt så älskar jag att vända mig utåt för inspiration, men har med tiden mer och mer vågat vända mig inåt, för att lyssna till mig själv.


Det är läskigt, och inte helt lätt, men det är värt det. Ordet LYSSNA är så otroligt viktigt för mig. Vänd dig inåt och LYSSNA. Lyssna efter signaler kroppen ger dig, lyssna till din inre kompass, det är din bästa vän. Och för tusan, låt dig inspireras av allt där ute, men bli inte arg på dig själv för att allting inte funkar för dig. Gör om och gör det på ditt sätt!


puss och kram önskar er en fin torsdagskväll 💛

Tova 🍂🍂