Workshop: Lära Laga Äta (Inställt tillsvidare)

Edit: På grund av de nya Covid-19 restriktioner är Lära, Laga, Äta inställt tillsvidare. Vår förhoppning är att kunna arrangera workshopen under säkrare omständigheter.

Mer info kommer!


Under hösten samarbetar vi med det sociala företaget Naturlig Hälsa och Utbildning, som under vår och sommar erbjudit kostnadsfria aktiviteter som ger hälsa och gemenskap.

Nu i höst fortsätter aktiviteterna inomhus där de valt att lägga fokus även på mat som ger hälsa. Detta är vi otroligt glada för då vi får möjlighet att hålla i en workshop där allt fokus är på maten!


Dessa aktiviteter är sponsrade av VäsbyHem vilket vi är väldigt tacksamma för! Tillsammans stärker vi gemenskap och hälsa under dessa märkliga tider.

Under 5 tillfällen kommer vi lära ut om antiinflammatorisk mat. Med olika teman vid varje tillfälle kommer vi tillsammans att lära, laga och äta mat som ger hälsa! Vi lagar allt ifrån mustiga grytor, roliga frukostar till mumsiga desserter.


Vår förhoppning är att du ska lära dig om antiinflammatorisk mat och känna dig inspirerad och motiverad till att laga mat som gynnar din hälsa! Som hälsocoacher brinner vi för att öka medvetenheten kring hur du kan ge din kropp det bästa möjliga drivmedlet utan att kompromissa med smakupplevelsen.


Det finns begränsat med platser!


Boka din plats genom att skriva ett sms eller mejla till:

Telefon: 073 - 539 03 02

Mejl: info@projectyou.se


Kostnaden per tillfälle: 90kr

Boka alla 5 tillfällen: 420kr

Betalsätt: Swish till 073 - 539 03 02


Plats: Sadelgatan 182, SE-194 72 Smedby, Sverige


Se bild nedan för mer info!